מסעדות בצפון

 

בין הירוק של הגולן והגליל מתחבאות פנינים קטנות, עשירות בטעמים מיוחדים – המסעדות הצפוניות הפכו בשנים האחרונות לחופים חדשים של טעם קולינרי משובח, ושלווה המשתמעת מהאופי המיוחד של האזור.

 

שפים רבים בוחרים לפתוח מסעדה ראשונה דווקא בצפון, לאחר שהבינו את הפוטנציאל הגלום בקשר ישיר עם האדמה, עם הטבע, עם הירוק.

הצפון מציע מגוון רחב של אפשרויות ערבות לחך, מהמטבח הצרפתי העשיר, דרך המליחות הנעימה של הים התיכון, המטבח האיטלקי המזמין וחווית הבשרים המתובלת של ערבות דרום אמריקה. בואו לגלות את עבודת הכפיים הייחודית של טובי השפים – שאול בן אדרת, אורי (בורי) ירמיאס, גיל אלטמן ועוד רבים ומעולים!